top of page

Challenge Oscar en Cato!

Wie bakt de meest magische taart?


De influenster Cato Isselee (12), Oscar Cook (13) en ik dagen jongeren uit om een magische heksentaart te maken! De 5 meest magische taarten winnen de volledige eerste trilogie van Oscar Cook (uitgeverij Pelckmans).
De jury bestaat uit Dominique Persoone, de beste chocolatier van België en als je het mij vraagt van de hele wereld, Filip Peeters, schitterende Vlaamse acteur met een hart van goud die bovendien uitblinkt in het bakken van Tarte Tatin, en Julie Verhaert, de superenthousiaste uitgeefster van fictie en jeugdboeken bij Pelkcmans. Als dat geen kers op de taart is!


Cato die een echt bakwonder is, ontdekte het geheime recept van een magische heksentaart in Oscars nieuwste boek: ‘Oscar Cook, Opmerkelijke Gebeurtenissen.’ Ze was er in de ban van en toverde in haar oven een extra krachtige versie. Cato deelt haar magische recept op 1 mei op haar Instagram account (@desserts.by.cato). Als je een taart maakt mag je dat recept gebruiken of eentje dat je zelf kiest.


Cato, Oscar en ik dagen iedereen uit om een heksentaart te bakken en die betoverend te versieren. De decoratie kan fantasievol zijn, van feeëriek tot donker magisch.


Deelnemers kunnen een kiekje van hun taart delen op Instagram met # challengeoscarencato en een beschrijving van wat hun taart zo magisch maakt. De taartenbakkers mogen hun foto ook sturen naar de Instagramaccount van Cato of Vera (vera_van_renterghem) of de facebookpagina van Vera.


3 Boekomslagen van Oscar Cook trilogie deel 1, 2 en 3

De 5 beste inzendingen winnen elk de volledige eerste trilogie van de boekenreeks Oscar Cook van uitgeverij Pelckmans. De challenge is gestart op 1 mei 2021 en eindigt op 15 mei 2021. In de loop van de daarop volgende week zullen de winnaars worden bekendgemaakt.

Comments


Volg Oscar Cook op Facebook

Volg Vera op Facebook

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page